Jenna

Dit princesje was al speciaal bij de geboorte. Ze viel op tussen haar donkere broertjes en zusjes. Al snel bleek dat ze niet alleen op viel door haar uiterlijk. Dit eigenwijze vrolijke meisjes, weet wat ze wil.

Ze kreeg de naam Bucca: Spirit of storms, goblin of the wind

Blondy, Bolleke....ze heeft er veel bijanemn aan over gehouden. Ze is gaan wonen Bij Brenda en Elai. Toen kreeg dit princesje de passende naam Jenna.

Een brief van Brenda aan Jenna:

Lieve Jenna,

Ik weet het nog zo goed. Mama mee genomen want we gingen alleen maar "even kijken". Maar ik was dat lieve gezichtje en dat zachte hapje in m'n neus stiekem al lang al voor. Jij was van mij. Ergens was ik wel een beetje bang voor de reactie van je grote vriend, Elai. Zou hij je leuk vinden? Met je spelen? Of uberhaupt accepteren? De eerste middag moest hij niks van je weten... Wat moet die kleine friemel in mijn huis? Waarom volgt ze me overal? Wat moet ze van me? Maar al snel realiseerde hij zich dat die kleine friemel heel erg tegen hem op keek, respect voor hem had en toch wel een beetje schattig was als ze sliep. De tweede avond ging hij bij je liggen slapen. En dat was het begin van een enorm hechte vriendschap. Je was nu deel van de roedel, de familie. En Elai is tot op de dag van vandaag je grote vriend. Hij is zo gek op je. En jij? Jij volgt hem, overal. Ik heb je Jenna genoemd. Die naam kwam gelijk in me op toen ik je voor het eerst zag. Je bent een meisje-meisje, een tuttebol, een prinsesje. En lief, zó lief. Je bent m'n aller beste vriendin. Altijd ben je daar. Als ik me slecht voel ben jij mijn uithuilknuffel. Als ik blij ben sta jij samen met me te springen en dansen. Je volgt me, overal. Maar eigenlijk is Bucca jouw echte naam. Bucca; Spirit of storms, goblin of the wind. Jenna staat je goed. Maar onder al die roze kleurtjes, lieve poppenoogjes en oneindige kusjes ben je een echte Bucca. De wind ontwaakt de wolf in jou. Je steekt je neus in de wind en neemt zoals altijd je momentje. Oogjes dicht. Ik geniet hoe jij geniet. En dan ga je los. Je laat je leiden door de wind. Overal is avontuur en je wil het allemaal zien en meemaken. Voor niks ben je bang. Geen bergen te hoog en geen wouden te donker. Zo snel als de wind ren jij je wilde hart achterna. Om vervolgens thuis, op je roze kleedje aan mijn voeten, je avonturen al dromend nog een keertje over te doen. Lieve Jenna, Als de Noorderwind zijn lied weer zingt, en het halflicht van de avond valt. Laat dan je wilde hart maar dwalen

Ik volg je, overal.

IMG_6157
IMG_6148
18553712_120332000812729181_410442871_o
Logomakr_1MsJAu